Vuonna 1921, kun Marcel Alcide Rième valmisti ensimmäiset sitruuna-, minttu- ja granaattiomenasiirappinsa, hän oli varmasti kaukana siitä, että tuoteperheestä tulisi näin menestyksekäs! Klassisia, virkistäviä, herkullisia ja ainutlaatuisia siirappeja. Rième on aina löytänyt inspiraationsa luonnosta; Franche-Comtén maisemat, kukat, hedelmät ja elinvoima antavat hänen siirapeilleen ainutlaatuisen ja autenttisen maun. Luonnollisista uutteista valmistetut, jotka tunnetaan intensiivisesti hedelmäisistä tuoksuistaan, arvostettuja tasapainoisen makean makunsa ja miellyttävän koostumuksensa vuoksi, Rième-siirapit tarjoavat aitoa nautintoa.
Legenda kertoo, että foinikialaiset alukset, joita kuljettivat säännölliset "Merituulet", saapuivat Välimeren rannikolle 600-luvulla eKr. He toivat mukanaan viininviljelyn ja viininvalmistuksen taidon. Tarjoillaan viileänä (noin 6–8 °C) päivittäisten aterioiden yhteydessä ystävien kanssa, grilliruokien ja suurten kesäsalaattien kera. Hedelmällinen ja raikas, rosé on tosiaan ensisijaisesti ihanteellinen aperitiiviksi, mutta ei ole kysymys sen tarjoamisesta sipsien tai maapähkinöiden kanssa! Antaaksesi luonteen aperitiiveillesi, yhdistä kuiva viini kalalevitteen, katkarapujen majoneesilla, tapenaden tai chorizon kanssa, mikä luo täydentävyyttä näiden ruokien rasvaiselle puolelle. Merituotteet ja jodioidut maut sopivat myös erittäin hyvin kuivimpien roséiden kanssa.